13 Eylül 2017 Çarşamba

Neden Bu Blog ?

Depersonalizasyon ve Derealizasyon: Neden Bu Blog ?:          Çok zorlu günlerin ardından içine girdiğim bunalımların sonucu olarak yansıdı bana Depersonalizasyon. Hiç bitmeyecek bir rüyanın içine girmiştim adeta. Sürekli araştırmalarıma  rağmen beni tatmin edecek bir kaynak bulamamış ve daha çok umutsuzluğa kapılmıştım.Bana ne olduğu hakkkında en ufak bir fikrim yoktu. Kesin aklımı oynatıyorum diye düşünürken tanıştım kendisiyle... Krizler geçirdim, acillik oldum, hayatıma kıymayı düşündüm , çaresizce çırpındım aylarca. O kadar kötüydü ki yaşadıklarım  eğer bir gün iyileşirsem benim durumumda olanlara yardımcı olmayı amaçladım. Ve iyileştim... En çok istediğim şey bu hastalığı anlatmak ve çaresizce yardım arayışları içinde olanlara '' korkmayın '' demekti. Bu blogda tüm hastalık evrsinde yaşadıklarım , mücadelem , tedavim ve öğrendiklerimi okuyacaksınız. Tüm yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım çünkü yaşadıklarımızın benzer olduğunu biliyoum. Yaşamış birinden bunların geçeceğini bilin istediğimden en ince ayrıntısına kadar anlattım. Umarım sizlere faydalı olabilmişimdir. Sağlıcakla kalın...

8 yorum:

  1. O zaman kocaman bir hosgelddddinnnnn benden ssanaaaa🤗🙋🙋🙋Durmaksizin yaz ve rahatla....💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. tesekkur ederim canım yazmayı seven biri olarak blog açmak aklıma gelmemişti hiç. Belki aynı durumda olanlara bi umut olmak niyetiyla actım bakalım hayırlısı:)

      Sil
  2. İnsanların başarılarını dinlemeyi çok seviyorum blogun hayırlı olsun takibe aldım sık sık ziyaret ederim artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım bnde senim takipteyim siten çok hoşuma gitti her zaman beklerim yazmaya devam edeceğim :)

      Sil
  3. Merhaba ben de bu durumu yaşıyorum size nasil ulasabilirim doktor ve terapi icin tavsiyelerinizi almayi çok isterim .. Teşekkürler bu faydalı blog için:)

    YanıtlaSil
  4. Lütfen bana da ne yapmam gerekiyor yazarmisiniz

    YanıtlaSil
  5. Lütfen ekle beni çok zor durumdayım yalvarıyorum sana 05363986019 hamileyim bir de

    YanıtlaSil